top of page

Over ons

Jenifer en Pieter zijn zowel partners in de onderneming als in het leven.

'We delen onze passie om anderen te willen ondersteunen en verder te helpen. Dit houd ook in dat we vaak in the field gaan, om rechtstreeks de mensen te leren kennen en hun te ondersteunen'. 

​~ Jenifer en Pieter

ADM Totaal B.V. is opgericht in April 2012 door Jenifer, wiens passie is om anderen de beste kansen te geven om zich te focussen op hun eigen passie. Dit doet ze door haar expertise op een persoonlijke en betaalbare manier aan te bieden voor iedereen, ongeacht hun huidige stand van zaken. In samenspraak met haar klanten vindt ze altijd een goede manier om de financiële zaken op orde te brengen en biedt ze graag haar jarenlange ervaring als business consultant aan om iedereen te helpen groeien. Dit doet ze samen met haar partner Pieter, wie uitgebreide ervaring heeft in zowel digital management&consultancy en content creation, waardoor een totaal administratief aanbod wordt aangeboden aan onze klanten.

'Een persoonlijk benadering vind ik heel belangrijk. Ik leer graag mijn cliënten en hun passie kennen, zodat ik zowel op persoonlijk als zakelijk vlak maximaal een positieve impact kan maken.

​~ Jenifer Benton

 

Professionaliteit, vakkennis en kwaliteit zijn enorm belangrijk, niet alleen om ons te onderscheiden van de andere vele kleine kantoren, maar omdat het voor ons belangrijk is altijd beslissingen te kunnen maken gebaseerd op de meeste en up to date informatie mogelijk. 

Daarom is ADM Totaal B.V. gecertificeerd en aangesloten bij de volgende organisaties:

NOAB gecertificeerd sinds 2019

NIRPA gecertificeerd sinds 2013

Daarbovenop doneert ADM Totaal B.V. 50% van haar winst aan ANBI stichting EnZpire, waardoor meer duurzame kansen worden gecreëerd rondom de wereld. 

logo stichting 3.png
bottom of page