top of page
Derdenverklaring

ZZP'ers

Ondanks de economisch zware tijden is het voor ZZP’ers relatief eenvoudig om meer te verdienen. Het is immers bekend dat deze ondernemers jaarlijks veel geld laten liggen. Een bedrag dat volgens het onderzoeksbureau Kien tot ongeveer 170 miljoen euro per jaar kan oplopen. Oorzaak: veel ZZP’ers factureren te weinig uren en houden hun zakelijke kilometers niet goed bij. Ook zijn ze onvoldoende op de hoogte van fiscale wet- en regelgeving. Een groot deel van de ZZP’ers ziet de administratie als sluitstuk van de onderneming en ervaart dit als noodzakelijk kwaad. Met de boekhouding als ondergeschoven kindje verzuimen ze optimaal gebruik te maken van geldende (fiscale) voordelen. Door een duidelijk en totaal overzicht te creeren houdt u meer tijd en geld over om te ondernemen. 

NOAB-keurmerk_RGB.png
Our Services

Diensten

Heeft u nog vragen en/of advies nodig?

Mail ons gerust om te bespreken wat wij voor u kunnen doen. 

Financiële
administratie & boekhouding

- Boekhouding

- Administratie

- Intrim dienstverlening

Personeel -en 
salarisadminsitratie

- Personeelsadministratie

- Salarisadministratie

- Loonaangiften

NIRPA logo tagline_fc.png

Diverse fiscale aangiftes & rapportages

- BTW aangiften

- ICP aangiften

- Oss aangiften

- VPB aangiften

- Jaarrekening

Kredietwaardigheids-verklaring

- NIWO vergunning (aanvragen of verlenging)

- KIWA registratie 

- WAS verklaring

Advies & begeleiding

 

- Advies

- Ondernemersplan

- Coaching en begeleiding

- Intrim dienstverlening

Persoonlijke belastingzaken

- IB aangifte

- Toeslagen

- Bezwaren

Particulieren

Box 3: aangifte doen zoals gebruikelijk

In het huidige aangifteprogramma 2021 zijn de gevolgen van de ‘Kerst-uitspraak’ van de Hoge Raad nog niet verwerkt. Hierdoor zien belastingplichtigen met box 3-inkomen in het aangifteprogramma een inkomen en een berekend belastingbedrag dat mogelijk niet juist is.

Mensen die aangifte doen in box 3, kunnen dat nu opgeven zoals zij dit voorgaande jaren hebben gedaan. De Belastingdienst houdt de aangiftes met Box 3 apart. Zodra de staatssecretaris heeft bekend gemaakt hoe men de gevolgen van de uitspraak moet uitvoeren, berekent de Belastingdienst het juiste bedrag.

De staatssecretaris neemt pas ná de aangifteperiode over de oplossing een besluit. De Belastingdienst zal mensen die aangifte doen in box 3, informeren over het feit dat de definitieve aanslagen waarschijnlijk later worden opgelegd dan de gebruikelijke datum van 1 juli.

Nieuws
Contact
bottom of page