IB Aangifte

De belastingaangifte, het is een woord dat velen koude rillingen bezorgd voor verscheidene redenen. Zelfs als het niets zou oproepen, blijft het nog steeds een heuse karwei om alles goed aan te geven zonder dat u fouten maakt of je eigen broek eraan scheurt, zonder het te weten. Hier bij ADM Totaal staan we klaar om de zorgen rond dit proces van zowel uw, als ook uw partners schouders af te nemen, zodat u hierover geen onnodige stres hoeft te ervaren, al wetend dat uw aangifte inkomstenbelasting en andere belastingzaken worden geoptimaliseerd voor uw persoonlijke situatie.

 

Ons kantoor is door de Belastingdienst gemachtigd om elektronische belastingaangiftes uit te voeren. Hiervoor hebben we ons eigen becon nummer dat ons de mogelijkheid geeft om namens onze cliënten op te treden om bijvoorbeeld gemakkelijker belastinguitstel te kunnen aanvragen en via machtiging kunnen we ook rechtstreeks de vooraf ingevulde gegevens controleren.

 

Hoe gaan we te werk?

  1. Vul het aanvraagformulier in op deze pagina.

  2. U ontvangt van ons een mail, met instructies en een checklist met alle informatie die wij nodig hebben om uw aangifte (en indien van toepassing van uw partner), optimaal op te maken.

  3. Vul deze checklist in en stuur deze ingevulde checklist + de gevraagde documentatie via mail naar info@admtotaal.com. Hierna krijgt u van ons een ontvangstbevestiging.

  4. Na ontvangst verwerken we uw aangifte en wordt een voorlopige aangifte opgesteld. Deze wordt naar u verstuurd via mail zodat u deze kan nakijken en vragen kan stellen.

  5. Na goedkeuring dienen we de aangifte in voor u.

 

Waarom gebruik maken van ons kantoor?

Dankzij onze parate kennis en ervaring kunnen we uw aangifte optimaal invullen volgens de courante wetgeving.
Hierdoor vermijd u dat u onnodige lasten moet betalen, en bespaart u enorm veel tijd omdat wij al het werk voor u uitvoeren. Daarnaast kan u ook altijd terecht bij ons voor vragen via mail, of online video chat zodat we samen uw belastingaangifte en die van uw partner goed en optimaal kunnen indienen. Dit kunnen we realiseren omdat we gebruik maken van erkende en gespecialiseerde belastingsoftware om een grondige analyses te kunnen uitvoeren van uw belastingsituatie en hieruit duidelijke overzichten opstellen. Hierdoor krijgt u volledig inzicht in uw belastingsituatie.

Daarbovenop voldoen onze aangiftes aan de eisen van de belastingdienst, waardoor deze sneller worden behandeld en zal indien er vragen zijn bij uw aangifte de belastingdienst met ons contact opnemen, waardoor u zonder zorgen kan rekenen dat alles correct wordt afgehandeld.

 

Wilt u meer informatie, heeft u specifieke vragen of wilt u een afspraak maken, dan kan u contact met ons opnemen via de contactpagina.

Aangiftes
IB aangifte 

Dank je, we sturen je zometeen een mail met de volgende stappen.