top of page
Derdenverklaring

Aangifte inkomstenbelasting

Hulp nodig bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting? 

Snel en betrouwbaar door een NOAB gecertifieerd boekhoudkantoor.  

En alles eenvoudig online geregeld voor een betaalbaar tarief. 

Als gecertificeerd lid van NOAB, bent u verzekerd van ervaren en deskundig hulp bij het invullen van u aangifte. Wij zijn op de hoogte van alle laatste ontwikkeling in de wetgeving en kunnen zorgen dat u optimaal gebruikt kunt maken van de mogelijkheden om belasting te kunnen besparen. .

NOAB_logo.165.jpg
Our Services

Werkwijze & Prijzen

Heeft u nog vragen en/of advies nodig?

Mail ons gerust om te bespreken wat wij voor u kunnen doen. 

Vrijblijvende
offerte aanvragen

Vul de contact form in, of stuur ons een mail. We zullen binnen 24 uur reageren. 

Benodigde  informatie aanleveren

Na goedkeuring van de offerte, ontvangt u een mail met alle benodigde informatie die wij nodig hebben voor de aangifte. Mochten er onduidelijkheden zijn, nemen wij contact met u op. 

Conceptaangifte

 

Na het controleren en vaststellen van de gegevens, ontvangt u de conceptaangifte om te controleren en accorderen

Mochten er vragen zijn, antwoorden we die graag. 

€ 60,- voor 
alleenstaande

 

€ 75,- voor partners

Standaard
IB- aangifte

 

Op aanvraag

Heb jij een bijzondere situatie en moet je een ander aangifte biljet invullen dan kunnen wij een offerte op maat opmaken. Denk hierbij aan M - of C-Form, winst aangifte voor zzp'ers, etc.  

Extra's

Wij kunnen u ook helpen met de voorlopige aangiften, toeslagen, bezwaren en overige advies. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Box 3: aangifte doen zoals gebruikelijk

In het huidige aangifteprogramma 2021 zijn de gevolgen van de ‘Kerst-uitspraak’ van de Hoge Raad nog niet verwerkt. Hierdoor zien belastingplichtigen met box 3-inkomen in het aangifteprogramma een inkomen en een berekend belastingbedrag dat mogelijk niet juist is.

Mensen die aangifte doen in box 3, kunnen dat nu opgeven zoals zij dit voorgaande jaren hebben gedaan. De Belastingdienst houdt de aangiftes met Box 3 apart. Zodra de staatssecretaris heeft bekend gemaakt hoe men de gevolgen van de uitspraak moet uitvoeren, berekent de Belastingdienst het juiste bedrag.

De staatssecretaris neemt pas ná de aangifteperiode over de oplossing een besluit. De Belastingdienst zal mensen die aangifte doen in box 3, informeren over het feit dat de definitieve aanslagen waarschijnlijk later worden opgelegd dan de gebruikelijke datum van 1 juli.

Nieuws
Contact
bottom of page