top of page
Derdenverklaring

Financiële inspiratie & ontzorging....


Voor ondernemers en particulieren.

Al meer dan 10 jaar ervaring. 

Administratie, boekhouding, personeel- en salarisadministratie en belastingzaken.

Coaching, begeleiding en advies.

Samen kunnen we inzicht en overzicht creëren en behouden in uw onderneming. Door een duidelijk en totaalbeeld te schetsen van uw financiën en bedrijfsprocessen kan uw onderneming nieuwe kansen benutten en zich blijven ontwikkelen. Zo kunt u blijven focussen op u passie en tegelijktijdig maximale winst behalen. 

Betrouwbaarheid, deskundigheid en betaalbaarheid in combinatie met een persoonlijke en oprechte benadering zijn hierin erg belangrijk. Met de meest actuele regelgeving in de hand garanderen we dat u geen overbodige kosten hoeft te maken. Afhankelijk van uw wensen bepalen wij samen wat u gemakkelijk zelf kunt doen en wat u wilt uitbesteden, zo houd u meer tijd over te houden om te ondernemen.

NOAB-keurmerk_RGB.png
Our Services

Diensten

Heeft u nog vragen en/of advies nodig?

Mail ons gerust om te bespreken wat wij voor u kunnen doen. 

Financiële
administratie, aangiften & rapportages

Een goed overzicht van uw belastingzaken begint met het op orde hebben van uw administratie. Samen zorgen wij ervoor dat uw gehele administratie compleet is. Met alle bewijsstukken die daarbij horen, inclusief een volledige lijst van gegevens van voorgaande jaren. Dit geeft u rust en het brengt geen extra kosten met zich mee. Krijgt u controle van de Belastingdienst, dan bent u goed voorbereid. Mocht er desondanks een dispuut ontstaan, dan heeft u al een geduchte partner in mogelijke bezwaar- of beroepsprocedures.

 

Als ondernemer hebt u te maken met complexe zaken als Inkomsten-, Omzet-, Vennootschaps- en Loonbelasting. Stuk voor stuk aangiftes die we graag en goed voor u kunnen verzorgen.

We stellen alle gewenste en nodige rapportages op. Maand, kwartaal en/ of jaaroverzichten. Jaarverslagen en jaarrekenigen inclusief k.v.k deponering 

Personeel -en 
salarisadminsitratie

Wanneer u als ondernemer besluit om mensen in dienst te nemen, kunnen we u veel werk uit handen nemen. Hier komt namelijk heel wat meer bij kijken dan het tekenen van een contract en het uitkeren van salaris. We kunnen u ondersteunen met de juiste adviezen en het opzetten van een gedegen personeels- en salarisadministratie.

Ook wanneer u al over medewerkers beschikt, kunnen we de bestaande administratievoering met u doornemen om te bezien of het beter en overzichtelijker kan.

Er zijn legio zaken waar u op moet letten als u personeel in dienst neemt. Zoals het opstellen van het arbeidscontract volgens de geldende cao, de aanvraag van een loonheffingennummer bij de Belastingdienst, het berekenen van de (uur)salariskosten per werknemer en het verzorgen van de salarisspecificatie. Als partner weet u zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is – en dat u niets vergeet.

NIRPA logo tagline_fc.png

Kredietwaardigheids-
verklaring

Heeft u een vermogens -verklaring nodig om uw kredietwaardigheid aan te tonen bij het aanvragen of verlengen van een NIWO vergunning, KIWA regitratie of WAS verklaring ?

Snel en betrouwbaar door een NOAB gecertifieerd boekhoudkantoor.  

En alles eenvoudig online geregeld voor een betaalbaar tarief. 

Als gecertificeerd lid van NOAB, zijn wij beëdigd tot het afgeven van een balansverklaring voor het aanvragen van een (NIWO) eurovergunning.

Wij kunnen ook helpen bij de hele aanvraag.

Particulieren

Iedere belastingplichtige in Nederland ontvangt de blauwe enveloppen van de Belastingdienst.
Misschien lukt het u om uw belastingformulieren zelf in te vullen, met de belastinggids op tafel. Waarom niet uitbesteden aan iemand die hierin deskundig is? Dat scheelt u tijd en wellicht houdt u er meer aan over. Wij zijn u graag van dienst. 

 

Wij kunnen onder andere voor u volgende zaken in orde brengen:
 

  • aangifte inkomstenbelasting

  • aanvraag/ wijziging  voorlopige teruggave

  • aanvraag/ wijziging toeslagen 

  • bezwaarschriften

  • middeling

IB- aangifte

 

De belastingaangifte, het is een woord dat velen koude rillingen bezorgd voor verscheidene redenen. Zelfs als het niets zou oproepen, blijft het nog steeds een heuse karwei om alles goed aan te geven zonder dat u fouten maakt of je eigen broek eraan scheurt, zonder het te weten. Hier bij ADM Totaal staan we klaar om de zorgen rond dit proces van zowel uw, als ook uw partners schouders af te nemen, zodat u hierover geen onnodige stres hoeft te ervaren, al wetend dat uw aangifte en andere belastingzaken worden geoptimaliseerd voor uw persoonlijke situatie.

 

Ons kantoor is door de Belastingdienst gemachtigd om elektronische belastingaangiftes uit te voeren. Hiervoor hebben we ons eigen becon nummer dat ons de mogelijkheid geeft om namens onze cliënten op te treden om bijvoorbeeld gemakkelijker belastinguitstel te kunnen aanvragen en via machtiging kunnen we ook rechtstreeks de vooraf ingevulde gegevens controleren.

Extra's

 

- Coaching, begeleiding & Advies

-Intrim dienstverlening

Particulieren

Box 3: aangifte doen zoals gebruikelijk

In het huidige aangifteprogramma 2021 zijn de gevolgen van de ‘Kerst-uitspraak’ van de Hoge Raad nog niet verwerkt. Hierdoor zien belastingplichtigen met box 3-inkomen in het aangifteprogramma een inkomen en een berekend belastingbedrag dat mogelijk niet juist is.

Mensen die aangifte doen in box 3, kunnen dat nu opgeven zoals zij dit voorgaande jaren hebben gedaan. De Belastingdienst houdt de aangiftes met Box 3 apart. Zodra de staatssecretaris heeft bekend gemaakt hoe men de gevolgen van de uitspraak moet uitvoeren, berekent de Belastingdienst het juiste bedrag.

De staatssecretaris neemt pas ná de aangifteperiode over de oplossing een besluit. De Belastingdienst zal mensen die aangifte doen in box 3, informeren over het feit dat de definitieve aanslagen waarschijnlijk later worden opgelegd dan de gebruikelijke datum van 1 juli.

Nieuws
Contact
bottom of page