top of page
Derdenverklaring

Personeel-
en salarisadministratie

Wanneer u als ondernemer besluit om mensen in dienst te nemen, kunnen we u veel werk uit handen nemen. Hier komt namelijk heel wat meer bij kijken dan het tekenen van een contract en het uitkeren van salaris. We kunnen u ondersteunen met de juiste adviezen en het opzetten van een gedegen personeels- en salarisadministratie.

Ook wanneer u al over medewerkers beschikt, kunnen we de bestaande administratievoering met u doornemen om te bezien of het beter en overzichtelijker kan.

Er zijn legio zaken waar u op moet letten als u personeel in dienst neemt. Zoals het opstellen van het arbeidscontract volgens de geldende cao, de aanvraag van een loonheffingennummer bij de Belastingdienst, het berekenen van de (uur)salariskosten per werknemer en het verzorgen van de salarisspecificatie. Als partner weet u zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is – en dat u niets vergeet.

NOAB-keurmerk_RGB.png
Our Services

Diensten

Heeft u nog vragen en/of advies nodig?

Mail ons gerust om te bespreken wat wij voor u kunnen doen. 

Financiële
administratie & boekhouding

- Boekhouding

- Administratie

- Intrim dienstverlening

Personeel &
salarisadminsitratie

- Personeelsadministratie

- Salarisadministratie

- Loonaangiften

NIRPA logo tagline_fc.png

Diverse fiscale aangiftes & rapportages

- BTW aangiften

- ICP aangiften

- Oss aangiften

- VPB aangiften

- Jaarrekening

Kredietwaardigheids-verklaringen

- NIWO vergunning (aanvragen of verlenging)

- KIWA registratie 

- WAS verklaring

Advies & begeleiding

- Advies

- Ondernemersplan

- Coaching en begeleiding

- Intrim dienstverlening

Persoonlijke belastingzaken

- IB aangifte

- Toeslagen

- Bezwaren

Particulieren

Box 3: aangifte doen zoals gebruikelijk

In het huidige aangifteprogramma 2021 zijn de gevolgen van de ‘Kerst-uitspraak’ van de Hoge Raad nog niet verwerkt. Hierdoor zien belastingplichtigen met box 3-inkomen in het aangifteprogramma een inkomen en een berekend belastingbedrag dat mogelijk niet juist is.

Mensen die aangifte doen in box 3, kunnen dat nu opgeven zoals zij dit voorgaande jaren hebben gedaan. De Belastingdienst houdt de aangiftes met Box 3 apart. Zodra de staatssecretaris heeft bekend gemaakt hoe men de gevolgen van de uitspraak moet uitvoeren, berekent de Belastingdienst het juiste bedrag.

De staatssecretaris neemt pas ná de aangifteperiode over de oplossing een besluit. De Belastingdienst zal mensen die aangifte doen in box 3, informeren over het feit dat de definitieve aanslagen waarschijnlijk later worden opgelegd dan de gebruikelijke datum van 1 juli.

Nieuws
Contact
bottom of page