top of page
Derdenverklaring

Persoonlijke belastingzaken

Betrouwbaarheid, deskundigheid en betaalbaarheid in combinatie met een persoonlijke en oprechte benadering zijn erg belangrijk voor ons. Met de meest actuele regelgeving in de hand garanderen we dat u geen overbodige kosten hoeft te maken. Afhankelijk van uw wensen bepalen wij samen wat u gemakkelijk zelf kunt doen en wat u wilt uitbesteden, zo houd u meer tijd over te houden om te ondernemen.

Samen kunnen we inzicht en overzicht creëren en behouden in uw onderneming. Door een duidelijk en totaalbeeld te schetsen van uw financiën en bedrijfsprocessen kan uw onderneming nieuwe kansen benutten en zich blijven ontwikkelen. Zo kunt u blijven focussen op u passie en tegelijktijdig maximale winst behalen. 

NOAB-keurmerk_RGB.png
Our Services

Diensten

Heeft u nog vragen en/of advies nodig?

Mail ons gerust om te bespreken wat wij voor u kunnen doen. 

Financiële
administratie & boekhouding

- Boekhouding

- Administratie

- Intrim dienstverlening

Personeel &
salarisadminsitratie

- Personeelsadministratie

- Salarisadministratie

- Loonaangiften

NIRPA logo tagline_fc.png

Diverse fiscale aangiftes & rapportages

- BTW aangiften

- ICP aangiften

- Oss aangiften

- VPB aangiften

- Jaarrekening

Kredietwaardigheids-verklaringen

- NIWO vergunning (aanvragen of verlenging)

- KIWA registratie 

- WAS verklaring

Advies & begeleiding

- Advies

- Ondernemersplan

- Coaching en begeleiding

- Intrim dienstverlening

Persoonlijke belastingzaken

- IB aangifte

- Toeslagen

- Bezwaren

Particulieren

Box 3: aangifte doen zoals gebruikelijk

In het huidige aangifteprogramma 2021 zijn de gevolgen van de ‘Kerst-uitspraak’ van de Hoge Raad nog niet verwerkt. Hierdoor zien belastingplichtigen met box 3-inkomen in het aangifteprogramma een inkomen en een berekend belastingbedrag dat mogelijk niet juist is.

Mensen die aangifte doen in box 3, kunnen dat nu opgeven zoals zij dit voorgaande jaren hebben gedaan. De Belastingdienst houdt de aangiftes met Box 3 apart. Zodra de staatssecretaris heeft bekend gemaakt hoe men de gevolgen van de uitspraak moet uitvoeren, berekent de Belastingdienst het juiste bedrag.

De staatssecretaris neemt pas ná de aangifteperiode over de oplossing een besluit. De Belastingdienst zal mensen die aangifte doen in box 3, informeren over het feit dat de definitieve aanslagen waarschijnlijk later worden opgelegd dan de gebruikelijke datum van 1 juli.

Nieuws
Contact
bottom of page